Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA)- TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta zirveyle arasındaki puan farkını kapatmaya çalışan Karşıyaka, yarın en önemli rakiplerinden Karbel Karaköprü Belediyespor'a deplasmandaki kötü gidişini bitirme hedefiyle konuk olacak. Şanlıurfa Faruk Çelik Stadı'ndaki karşılaşma saat 14.00'te başlayacak.

        Karşıyaka'da Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, ara transferde takıma katılıp henüz hazır olmayan Fatih Aydın ve Ferhat ile yine ara transferde yuvaya dönüp son haftalarda yedek kalan Ali Say'ın yanı sıra Recep, Burak Karapınar, Mustafa Durgun ile Ferdi de kadroya alınmadı. Grupta iç sahada sezonun ikinci yarısında 3'te 3 yapmasına rağmen deplasmanda 5 maçtır galip gelemeyen Karşıyaka, 39 puanla 4'üncü sırada bulunuyor. Karaköprü ise 41 puanla 2'nci sıraya tırmandı. Kaf-Kaf, rakibini mağlup ederse aynı puandaki 52 Orduspor'un alacağı sonuca göre 2'nci sırayı devralacak. Futbol Federasyonu, 6 Şubat'taki yüzyılın deprem felaketinin yıkıma yol açtığı illerimizden Şanlıurfa'da oynanacak maç öncesi yeşil-kırmızılı yönetimin karşılaşmanın farklı bir şehre alınması başvurusunu kabul etmemişti.DHA-Spor Türkiye-İzmir DHA

        2023-03-11 12:19:07

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa