Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA) Spor Toto 1'inci Lig'de üst üste aldığı kötü sonuçlarla tehlikeli bölgeden uzaklaşamayan Altay'da kaptan İbrahim Öztürk, taraftarlara, "Biz savaşacağız" mesajı verdi.

        Son olarak deplasmanda Bodrumspor'a 2-0 yenilen ve son 7 maçında 6'ncı mağlubiyetini alan siyah-beyazlılarda 12'nci adam takıma tepki gösterdi. Son düdüğün ardından takımı yalnız bırakmayan taraftarlar, oyuncuları tribüne çağırdı. Futbolcular adına bir konuşma yapan kaptan İbrahim, zor bir süreç yaşadıklarını ifade etti. İzmir temsilcisinin 41 yaşındaki defans oyuncusu, "Sizi üzdüğümüzün farkındayız, biliyoruz. Biz de çok zor durumlardan geçiyoruz. Sizin bilmediğiniz çok şey olabilir. Biz çok şeylerle savaşıyoruz. Puanlarımız silindi. Biz de onun savaşını veriyoruz. Herkes olumlu desteğini versin. Altay için mücadelemiz sürecek. Bu savaş devam edecek. Bu haftadan itibaren herkes destek olsun. Biz savaşacağız" diye konuştu.

        Deprem bölgesinde yer alan takımlardan Yeni Malatyaspor'un ligden çekilmesi nedeniyle yarın 3 puan alacak Altay, pazartesi günü lider Eyüpspor'a konuk olacak.

        DHA-Spor Türkiye-İzmir Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)

        2023-03-07 11:20:35

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa