Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)Spor Toto 1'inci Lig'in 23'üncü haftasında deplasmanda Altay'ı 1-0 mağlup eden Adanaspor'un teknik direktörü Kemal Kılıç, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında iki takım için de çok zorlu bir karşılaşma olduğunu dile getirdi. İki ekibin de bulundukları yerden kurtulmaya çalıştığını ifade eden Kılıç, "Tehlikeli durumun devamını istemeyen iki takım vardı sahada. Biz çok kaliteli bir takımız. Son 2-3 maçta şanssız kayıplar yaşadık. Bu galibiyet telafisi gibi oldu. İkinci dış saha galibiyetimizi aldık. Daha yukarılarda, Play-Off yarışında olmamız gerekirken buralardan kurtulmak için savaş verdik" dedi.

        "İLK KEZ POZİSYON ÜRETMEKTE GÜÇLÜK ÇEKTİK"

        Maça iyi başladıklarını daha sonra Altay'ın oyunu dengelediğini söyleyen Kemal Kılıç, "Ön bölgede gücü yüksek olan bir takımız. İlk kez pozisyon üretmekte güçlük çektik. İkinci yarı oyuna hakimi bizdik, pas oranı yüksekti, gol pozisyonlarına girdik. Karşımızda kulüp olarak çok zor anlar yaşayan Altay'ın muazzam direnişlerini ve mücadelesini gördük. Çok mutluyuz. Bir seri yakalamamız lazım. Mutlu ve heyecanlı bir yürüyüşe çıkmak için. İnşallah kazanarak mutlu şekilde yolumuza devam ederiz" diye konuştu.

        SİNAN KALOĞLU: BU 3 PUAN ERDEM HOCANIN VE VAR HAKEMİ BÜLENT HOCANIN İKRAMLARI OLDU AÇIKÇASI

        Altay Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu ise üzgün olduklarını ve rakibi tebrik ettiklerini belirtti. Hakemleri eleştiren Kaloğlu, "Bu 3 puan Erdem hocanın ve VAR Hakemi Bülent hocanın ikramları oldu açıkçası. Penaltı olan pozisyonda iki oyuncumuz yerdeydi. Avantaja bırakabilirsin ama olgunlaşmış atağın olması gerekir. İki oyuncumuza faul yapılması, baskıda topu kaybetmemize neden oldu. İki kişi eksikle penaltıdan golü yedik. Dikkatli olmalarını rica ediyorum. Erdem hoca sezonun ikinci maçını yönetti. Faul olduğu yerden devam ettirmeliydi" yorumu yaptı.

        Rakibi iyi analiz ettiklerini belirten Sinan Kaloğlu, "İkinci yarı kalemize gelmeyen rakibimiz vardı. Birçok pozisyondan faydalanamadık. Final vuruşlarını yapamadık, atsaydık farklı olurdu. Üzülüyoruz acı çekiyoruz. Maalesef yenildik ama biz içimizde özeleştirimizi yapacağız. En iyi şekilde konsantre olup puanlarımızı alacağız" şeklinde konuştu.GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

        Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç'ın açıklamaları

        Altay Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu'nun açıklamalarıKJ Haber: Mustafa KÖPRÜLÜ Kamera: Halil İbrahim KARABIYIK / İZMİR, (DHA)- DHA-Spor Türkiye-İzmir

        2023-02-03 22:56:55

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa