Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA) - Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Altay'da Başkan Ayhan Dündar ve yönetim kurulu üyeleri, Adanaspor maçı öncesi futbolcular ve teknik heyetle Sahilevleri'nde moral yemeğinde bir araya geldi. Yaptığı konuşmada geçen hafta deplasmanda 1-1 biten Ankara Keçiörengücü karşılaşmasında takımın çok güzel bir mücadele sergilediğini belirten Başkan Dündar, "Bir kaç haftadır malum olaylardan dolayı motivasyon eksikliğimiz vardı. Tekrar mücadele ruhunun geri gelmesi bizleri sevindirdi. İçimizde olan inanç hiç kaybolmamıştı. Daha önce yakaladığımız seriye geri döneceğimizin inancını hissettik" dedi.

        Adanaspor'la çok önemli bir müsabakaya çıkacaklarını dile getiren Ayhan Dündar, "Artık bundan sonraki bütün müsabakalar final niteliğinde. Bu karakterli sporcularla omuz omuza verip böyle güzel bir ortamın ve mücadelenin içerisinde olmak gurur verici. Sonunda bunun nereye varacağı çok da önemli değil. Çünkü ruhumuz, mücadelemiz, isteğimiz belli. Ama yolun sonunda Play-Off olur ama ligde kalmak olur. Burada herkes kalbiyle bir şeyler yapmaya çalışıyor. Bizler de aynı şekilde. Bu armanın ağırlığı bu ligde başarıyı her zaman elde eder. Bundan kaygımız yok" diye konuştu.

        "BENCE RAHAT BİR MAÇ OLACAK"

        Altay Başkanı Ayhan Dündar, yarın evlerinde oynayacakları Adanaspor karşılaşmasında takıma güvendiğini vurgulayarak, "Adana maçı çok önemli. Gram kaygı duymuyorum. Bizim için bence rahat bir maç olacak. Güzel bir skorla tamamlarız inşallah. Sonra herkes mutlu şekilde evlerine döner. Biz de üzerimize düşen sorumluluk neyse yerine getireceğiz. Bu maçta bizleri sevindireceğinizden şüphemiz yok. Sonunda hepimizin güleceği bir sezon olur. Allah yolunuzu açık etsin. Galibiyete sevinmek üzere" şeklinde konuştu.

        KAPTAN İBRAHİM: HER ŞEY BİZİM ELİMİZDE

        Altay'ın takım kaptanı İbrahim Öztürk, yaşayacakları zorlukları bilerek sezon başında takımda kaldıklarını ifade etti. "Türk futbolunda genelde zorluklar ön plana çıkıyor" diyen tecrübeli savunmacı, "Biz bir çok şeye inandık, zorluklarla baş etmek için bu taşın altına elimizi soktuk. Bundan sonrası bizim elimizde. Camia olarak biz bize kaldığımız noktalar da oluyordu. Bunların hepsi var ama üstesinden gelecek bir grubuz. Çok iyi bir aileyiz. Bir çok şeyi başardık, bundan sonra da başaracağız. İnşallah hep birlikte bunu başarıp yıl sonunda herkes mutlu bir şekilde ligi tamamlayacaktır. Ben buna inanıyorum" dedi.

        LİGDE RAKİP ADANASPOR

        Spor Toto 1'inci Lig'de Altay yarın evinde Adanaspor'la karşı karşıya gelecek. Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda oynanacak 23'üncü haftanın açılış mücadelesi saat 20.00'de başlayacak. Ev sahibi ekip taraftarı cezası nedeniyle stadyuma alınmayacak. İki takım da oynadıkları 21 maçta 5 galibiyet, 7 beraberlik, 9 yenilgi alırken Adanaspor 22 puanla 12'nci sırada, 3 puanı silinen 19 puanla Altay ise 13'üncü basamakta yer alıyor. İzmir ekibinde sakat olduğu sırada cezalı duruma düşüp sarı kartlarını temizleyen orta saha oyuncusu Zeki'nin henüz tam olarak iyileşmediği ve riske edilmeyeceği bildirildi. Hafif sakatlığı nedeniyle geçen hafta kadroda yer almayan forvet Deniz'in oynamasının zor olduğu ifade edildi. Öte yandan Altay taraftarları bu akşam antrenman ziyaretiyle takıma moral verecek.

        DHA-Spor Türkiye-İzmir Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)

        2023-02-02 11:32:07

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa