Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA)BU sezon FIBA Şampiyonlar Ligi'nden erken elendikten sonra Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 17 maçta 12 galibiyetle üçüncü sırada yer alıp zirve mücadelesine ortak olan Pınar Karşıyaka'nın yabancıları, ligde istatistik sıralamasında zirveye çıktı. Sezon başında takımın en önemli yıldızı olarak transfer edilen guard McCollum, ligde 3 kategoride ilk sıralarda yer aldı. Tecrübeli basketbolcu 17 maçta attığı 370 sayı ve maç başına 21.76 ortalamayla sayı kategorisinde hem genelde hem de ortalamada ilk sırada yer alıyor.

        Daha önce Galatasaray'da Eurocup şampiyonluğu yaşarken MVP olan, bu sezon Gaziantep Basketbol'a 43 sayı atan McCollum, ligde verimlilik puanında toplamda 374'le birinci, genelde ise 20.82 ortalamayla ikinci durumda. McCollum, 3 sayı istatistiklerinde toplam 50 isabetle ikinci, genelde maç başına 2.9 isabetle üçüncü sırada bulunuyor. Yeşil-kırmızılıların pivotu Delgado, 17 maçta 160 ribaundla toplamda lider, genelde 9.4 ribaundla ikinci basamakta. Takıma geç katılan kısa forvet Angola ise top çalma kategorisinde maç başına 2.2'yle lig genelindeki oyuncular arasında üçüncü durumda. DHA-Spor Türkiye-İzmir Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA)

        2023-01-31 12:28:16

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa