Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA)SPOR Toto 1'inci Lig'de son olarak deplasmanda Erzurumspor FK'yı 1-0 yenerek Play-Off yolunda umut tazeleyen Göztepe, yarın evinde önemli rakiplerinden Beyçimento Bandırmaspor'la karşı karşıya gelecek. Gürsel Aksel Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak müsabakada Mehmet Türkmen görev alacak. Ev sahibi ekip cezası nedeniyle taraftarından yoksun olarak sahaya çıkacak. Göz-Göz'de kart cezalısı stoper Atınç'ın yanı sıra sakatlığı bulunan İngiliz orta saha Palmer mücadelede forma giyemeyecek. Rahatsızlığı nedeniyle geçen hafta Erzurum'a götürülmeyen Belçikalı defans Arslanagic ise görev verilmesi halinde forma giyebilecek.

        Teknik Sorumlu Şakir Özkayımoğlu, seri yakalamak istediklerini belirtti. Takımın en iyi şekilde maça hazırlandığını ifade eden Özkayımoğlu, "Erzurumspor FK galibiyetiyle büyük moral bulduk. Üst sıralar için kazanmaya devam etmeliyiz. Son kez seyircimizden yoksun olarak oynayacağız ve bu maçın ardından cezamızı tamamlayıp taraftarımıza kavuşacağız" dedi.

        Sezonun ilk yarısında Bandırma'da oynanan maçı Göztepe 2-1'lik skorla kaybetmişti. Bu karşılaşma öncesi Göztepe 27 puanla 11'inci sırada yer alırken, Bandırmaspor ise 34 puanla 7'nci basamakta bulunuyor. 

         DHA-Spor Türkiye-İzmir

        2023-01-26 11:15:48

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa