Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA)SPOR Toto 1'inci Lig'de cumartesi günü evinde oynayacağı Boluspor maçına odaklanan Altınordu'da kaptan Ahmet İlhan Özek'in zorlu randevuya yetiştirilmesi için seferberlik ilan edildi. Sakatlığı nedeniyle geçen haftaki Sakaryaspor deplasmanında kadroda yer almasına rağmen riske edilmeyen tecrübeli sağ kanat oyuncusu haftanın ilk idmanında dinlendirildi.

        Sağlık ekibinin Ahmet İlhan'a yoğun tedavi uyguladığı ifade edilirken, kırmızı-lacivertli takımın en önemli kozlarından biri olan tecrübeli futbolcunun durumu maç günü netlik kazanacak. Attığı 9 golle İzmir temsilcisinin en skorer ismi olan Ahmet İlhan'ın kendisini iyi hissetmesi halinde görev yapacağı bildirildi. Altınordu'da sakatlıkları devam eden Ahmet Dereli ile Yusuf Can forma giyemeyecek. Sakatlıktan çıkan Kürşad'ın oynayıp oynamayacağı da belirsiz.DHA-Spor Türkiye-İzmir

        2023-01-25 11:11:43

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa