Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)SPOR Toto 1'inci Lig'de deplasmanda Altay'ı 4-1 mağlup eden Pendikspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, maçtan sonra yaptığı açıklamada önemli bir galibiyet aldıklarını vurguladı.

        Üç haftadır kazanamadıklarını dile getiren teknik direktör Özköylü, "Özellikle Erzurumspor maçında talihsiz 2 puan bıraktık. Bugün çocuklar istediklerimizin tamamına yakınını sahada gerçekleştirdiler. İyi oyun sonucunda iyi sonuç çıktı. Tekrar özgüvenimizi kazanmamız ve üst grubun içine yer almamız gerekiyordu. Futbolcular bu yarışta ciddi bir aday olduğumuzu gösterebilmek adına harika bir oyun oynadılar. Çok güzel şeyler yaptılar. Bu bizi memnun etti. Hepsini tebrik ediyorum. Devamını getirmek istiyoruz" dedi.

        Altay Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, "Rakibin iki formatı vardı. Aslında sahada stratejik olarak buna cevap verdik. Ligin en güçlü, en pahalı takımlarından birine karşı oynadık. Bugün oynadığımız oyunda zaman zaman iyi şeyler gösterdik. Ama maalesef bireysel hatalara yine yenisi eklendi. Bu durum takımda kırılganlık yaratıyor. Skor kimseyi aldatmasın. Bu skoru bizim yakalayacağımız pozisyonlar oldu. Ofansif beceri gösterememek böyle bir sonucun çıkmasına neden oldu. Mental olarak kolay durumda değiliz. Oyuncuları motive etmeye çalışıyoruz, zorlanıyoruz. Çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

        Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü'nün açıklamaları

        Altay Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu'nun açıklamalarıHaber: Mustafa KÖPRÜLÜ Kamera: Ertuğrul KOÇAK / İZMİR, (DHA)DHA-Spor Türkiye-İzmir

        2023-01-21 21:31:53

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa