Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)Spor Toto 1'inci Lig'de ikinci yarının ilk haftasında evinde Sakaryaspor'a 1-0 yenilerek Play-Off yolunda ağır yara alan Göztepe, gözünü transfere çevirdi. Ara transfer döneminin geride kalan bölümünde sadece Colarado Springs takımından golcü Michee Ngalina'yı kadrosuna dahil eden ancak Sakaryaspor maçında Kongolu oyuncuya lisans çıkaramayan Göztepe, Alexandru Epureanu'nun peşine düştü. 

        Belçikalı defans Dino Arslanagic'e gelen teklifleri değerlendiren İzmir ekibi, Başakşehir ile ipleri koparan Moldovalı Epureanu'ya kanca attığı ifade edildi. Sarı-kırmızılıların sezon sonuna kadar 36 yaşındaki futbolcuyla anlaşma sağlamayı planladığı vurgulanırken, deneyimli stoperin de kariyerine Türkiye'de devam etmek istediği bildirildi. Epureanu için Ümraniyespor'un da devrede olduğu kaydedildi. Son 8.5 sezondur Başakşehir forması giyen Epureanu, bu sezonun ilk yarısında sadece 4 Süper Lig maçına çıkabildi. DHA-Spor Türkiye-İzmir Onur ATIŞ

        2023-01-17 12:02:29

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa