Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA)TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta ikinci yarının ilk haftasında cumartesi günü evinde Teco Karacabey Belediyespor'la golsüz berabere kalıp şampiyonluk yolunda kritik 2 puan bırakan Bucaspor 1928, zirvedeki rakiplerinin puan kayıplarıyla liderliğini korudu. Bucaspor'un takipçisi Kocaelispor deplasmanda Kırklarelispor'la golsüz berabere kalırken, İskenderunspor da Balıkesirspor'la dış sahada 2-2'lik eşitliği bozamadı. 

        Bu sonuçların ardından 42 puan ve averajla zirvede yer alan Bucaspor 1928, rakiplerinin kaybıyla sevindi. Teknik direktör Cüneyt Dumlupınar, ligde her an her şeyin olabileceğini ifade ederek, "Geçen haftayı galibiyet alamadan tamamladık ama liderliği de bırakmadık. Biz rakiplerimizin durumundan ziyade kendi işimize odaklanacağız. En önemli olan unsun bizim kazanmamız" dedi. DHA-Spor Türkiye-İzmir İZMİR

        2023-01-16 11:00:52

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa