Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA)TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta sezonun ikinci yarısına Nevşehir Belediyespor'u 4-2 yenerek başlayan Karşıyaka'da golcüler konuştu. Yeşil-kırmızılılarda sezonun ilk haftalarında ayrı ayrı görev yapıp ardından ilk 11'de birlikte görev yapmaya başlayan Fatih Taşdelen ve Emre Gemici, attıkları goller ve asistleriyle Nevşehir'i yıktı. İlk yarısı 2-1 konuk ekibin üstünlüğüyle biten maçta Fatih ikinci yarıda 2, Emre ise 1 gol atarken, ikili birbirlerine birer asist de yaptı.

        Ara transfer döneminde kanatlara Ali Say ve Yılmaz Ceylan'ın alınmasıyla verimleri artan Karşıyaka'nın santrforlarından takımın en skoreri Fatih Taşdelen, ligdeki gol sayısını 7'ye çıkardı. Sezon başında en önemli gol silahı olarak alınan Emre ise Nevşehir önünde 6 maçlık suskunluğunu bozarak toplamda 4 gole ulaştı. İzmir temsilcisinde 2016'da altyapıdan ayrılıp takıma devre arasında Somaspor'dan bonservis bedeli karşılığında geri dönen Yılmaz ve 2018'de ayrıldığı yuvasına ara transferde tekrar imza atan Ali Say da ilk maçtan büyük alkış aldı.

        RAKİPLERDEN İYİ HABERKarşıyaka, 4 maçlık galibiyet hasretine Nevşehir Belediyespor önünde son verirken zirve yarışında rakiplerinin aldığı skorlara da sevindi. Ligde ilk yarıyı Kaf-Kaf'ın 10 puan önünde lider tamamlayan Yeni Mersin İdmanyurdu, ikinci yarının ilk haftasında Amasyaspor 1968'le 1-1 berabere kaldı. Zirve takipçisi 52 Orduspor, deplasmanda Ağrı 1970'le yine 1-1'le yenişemedi. İlk yarıyı Karşıyaka'nın 3 puan üzerinde tamamlayan Karbel Karaköprü Belediyespor, 1922 Konyaspor'a evinde 3-1 yenildi. Grupta Karşıyaka, 32 puanla üçüncü sıraya tırmanırken, lider Mersin'le arasındaki puan farkını 8'e, ikinci sıradaki 52 Orduspor'la olan puan farkını ise 3'e indirdi.DHA-Spor Türkiye-İzmir Ergin KARATAŞ

        2023-01-16 10:37:32

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa