Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)Spor Toto 1'inci Lig'de Göztepe'yi 1-0 yenen Sakaryaspor'da teknik direktör Serkan Özbalta çok kritik bir galibiyet aldıklarını söyledi. Zorlu bir deplasmanda mücadele ettiklerini ifade eden Özbalta, "Verimli geçen bir kamp dönemi yaşadık. Bir hazırlık maçı oynayabildik ama bu hazırlık maçı bizim için oyunsal ve mental anlamda bizi geliştirdi. Oyuncularım çok daha iyi şeyler yapacaklarının mesajını verdiler. Biz seriyi devam ettirmek istiyorduk. Seriye ihtiyacımız var. Maç istediğimiz gibi gitti. Gol yollarında etkiliydik ama fazla gol yiyorduk. Deplasman galibiyetini gol yemeden aldık.  Bizim için çok değerli bir 3 puan oldu. Bunun devamını sağlamalıyız. Cuma günü Altınordu ile oynayacağız. Bu geceyi yaşayıp, yarın bu maça motive olmak zorundayız. Yukarıyla ilgili hayallerimiz var. Düşmeler de kalkmalar da olacak. Sonuçta kazandığımız 3 puan var. Oyuncularımı gayretlerinden dolayı tebrik ediyorum. Taraftarımız buraya geldi. Şehrin sorumluluğu teknik adamlarının üzerinde oluyor. Benim de üzerimde bu sorumluluk var. Taraftarımıza mahcup olmadığımız için çok mutluyum. Süreklilik sağlamamız çok önemli. Çok gerçekçi ve doğru oyunla sahada olmak durumdayız" dedi.

        Göztepe Teknik Sorumlusu Şakir Özkayımoğlu ise çok üzgün olduklarını dile getirdi. Özkayımoğlu, "Kardeş Sakaryaspor'u tebrik ediyoruz. Mağlubiyet için taraftarımızdan özür diliyoruz. Hafta içinde çalışırken rakibin ataklarının merkez başlayacağını düşündük. Bu atakları Tuğbey ile karşılarız ve atağa çıkarız diye düşündük. İlk yarı Tuğbey başarılı oldu. Ancak son vuruşları beceremiyoruz. Palmer'ın ayağında problem oldu. Arslanagic rahatsızlandı. İkisi de oyundan çıktı. Dişleler bozuldu, ikinci yarı oyuncularımız olmadan başlayınca sıkıntı yaşadık. Üretmeye çalıştık ve yine ürettik ama son vuruşları yapamadık. Önümüzde zorlu bir fikstür var. Erzurum'a gidiyoruz ardından seyircisiz Bandırma maçı. Ancak biz her şeyin üstesinden geleceğiz. Takımımızda bugün çok çok iyi oynayan oyuncularımız var. Ancak bu daha fazla olmalı" yorumunu yaptı.  GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

        -Serkan Özbalta'nın açıklamaları

        -Şakir Özkayımoğlu'nun açıklamaları DHA-Spor Türkiye-İzmir Onur ATIŞ

        2023-01-14 21:52:03

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa