Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Davut CAN/İZMİR, (DHA)İZMİR'in Bergama ilçesinde 4 arkadaşın bulunduğu evde E.G.'nin (26) elindeki pompalı tüfeğin ateş alması sonucu İlyas Durmaz (25) hayatını kaybetti. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı. Şüphelilerden E.G.'nin ifadesinde, "Tüfek elimdeydi. Oynarken birden ateş aldı, ne olduğunu anlamadık" dediği belirtildi.

        Olay ,12 Ocak günü saat 01.00 sıralarında, Fevzipaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Evde bir kişinin ölü bulunduğu ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrollerde İlyas Durmaz'ın vücuduna isabet eden saçmalarla yaşamını yitirdiği belirlendi. Durmaz'ın cenazesi otopsi işlemleri için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Burada yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından teslim alınan cenaze, Bergama'da toprağa verildi.

        3 KİŞİ TUTUKLANDI

        Bergama İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı. Ekipler, İlyas Durmaz ile birlikte evde 3 kişinin daha bulunduğunu saptadı. Şüpheliler E.G., G.A. (24) ve S.Ç. adreslerine yapılan operasyonla gözaltına alındı. Şüphelilerden E.G.'nin polise verdiği ifadede, "Tüfek elimdeydi. Oynarken birden ateş aldı, ne olduğunu anlamadık" dediği belirtildi.

        Emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede mahkemeye çıkarılan 3 şüpheli, tutuklandı. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-İzmir Davut CAN

        2023-01-13 12:55:59

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa