Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA) - Spor Toto 1'inci Lig'de ikinci yarının ilk haftasında pazar günü evinde kendisi gibi düşme hattından kurtulma mücadelesi veren Gençlerbirliği ile karşılaşacak Altınordu'da teknik direktör Gökhan Ünal, ara transfer döneminde aldıkları 5 oyuncuya da güveninin tam olduğunu vurguladı. İzmir temsilcisi Eyüpspor'dan sol kanat Metehan ve sağ bek Erdem, Sakaryaspor'dan orta saha oyuncusu Emirhan, Çaykur Rizespor'dan stoper Selim ve Menemen FK'dan forvet Ali ile anlaşırken, teknik patron Ünal istediği futbolcuların takıma kazandırıldığını söyledi.

        "Yeni transferlerin gelişiyle daha güçlü bir takım olduk" diyen Altınordu Teknik Direktörü Ünal, "Hepsi yakından tanıdığım, düzgün karakterler. Gençlerimize ağabeylik yapacak, örnek olacaklar futbolcular. Yeni oyuncularımız ligde yukarılara çıkmamıza yardımcı olacaklardır. Kafamdaki transferleri gerçekleştirdim. Takımda yetenekli oyuncularımız fazlasıyla var, kadroyu yeterli buluyorum. Başkanımız Seyit Mehmet Özkan'a teşekkür ederim" dedi.

        Kamp döneminin verimli geçtiğini belirten Ünal, takımda birlik beraberliği sağladıklarını ifade etti. Ahmet Dereli ve Yusuf Can'ın tedavilerinin sürdüğü Altınordu'da idmanlara başlayan Kürşad hazır değil.DHA-Spor Türkiye-İzmir Mustafa KÖPRÜLÜ

        2023-01-13 11:31:38

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa