Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA)FIBA Şampiyonlar Ligi Play-In etabında evinde İspanyol ekibi UCAM Murcia'ya 96-89 yenilerek Avrupa'dan elenen Pınar Karşıyaka'da başantrenör Ufuk Sarıca, maçın akışının son 5 dakikada değiştiğini söyledi. Şampiyonlar Ligi'ne son 2 sezonda Play-In etabında veda eden yeşil-kırmızılılarda çok üzgün olduklarını belirten Sarıca, "Rakibimizi tebrik ediyoruz. Bugün kazanmamız gerekiyordu. Oyunun büyük kısmında öndeyken her şey son 5 dakikada değişti. Çok kötü tercihler yaptık. Bu bölümde oyunu bitirecek şekilde akıllıca oynamadık" şeklinde konuştu.

        "DAHA AKILLICA OYNAMAMIZ LAZIMDI"

        Son 5 dakikayı daha akıllıca oynamaları gerektiğini belirten Sarıca, "Kendi kendimizi ritimden çıkardık. Sahanın içinde daha akıllıca oynamamız lazımdı. Onlar son 5 dakikayı çok iyi oynadılar. Tüm taraftarımıza teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Bugün salonda müthiş bir atmosfer vardı" ifadelerini kullandı. 

        KENAN SİPAHİ: EVİMİZDE BÖYLE BİR YENİLGİ BEKLEMİYORDUK

        Pınar Karşıyaka'da takım kaptanı Kenan Sipahi ise, "Son 3 dakikaya kadar güzel bir oyundu. Oyunun çoğunda hücumda yapmak istediklerimizi sahaya yansıttık ama son dakikalarda Murcia'ya kolay sayı şansı verdik. Bu oyunun en önemli kısmıydı. Evimizde böyle bir yenilgi beklemiyorduk" diye konuştu. 

        UCAM Murcia Antrenörü Sito Alonso ise karşılaşmanın ardından, "Takımım için mutluyum. Beraber oynayıp beraber geri geldik. İnanıp kazandık" açıklamasını yaptı.GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

        Kenan Sipahi'nin açıklamaları

        Ufuk Sarıca'nın açıklamalarıHABER: Ergin KARATAŞ KAMERA: Ertuğrul KOÇAK / İZMİR, (DHA)- DHA-Spor Türkiye-İzmir Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA)

        2023-01-11 22:42:52

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa