Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)SPOR Toto 1'inci Lig'de cumartesi günü ikinci yarının ilk haftasında evinde cezası nedeniyle seyircisinden yoksun çıkacağı maçta Sakaryaspor'la karşı karşıya gelecek Göztepe, iç ve dış transferde hareketli günler geçiriyor. Şu ana kadar ABD ekibi Colarado Springs'ten golcü Michee Ngalina'yı kadrosuna dahil edip birçok oyuncuyla görüşen Göz-Göz'ün yabancı futbolcularına da talipler arttı. 

        Sloven orta saha David Tijanic'e Polonya ve Hırvatistan'dan teklifler gelirken, Belçikalı stoper Dino Arslanagic için Oostende ile Kortijik'in devrede olduğu ifade edildi. Arsalangic'in de ülkesine dönmeye sıcak baktığı ve son kararı yönetimin vereceği kaydedildi. Geçen sezon Gent takımından gelen 29 yaşındaki savunmacı, Süper Lig'de 32 maça çıkıp 2 gol attı. Arslanagic bu sezon ise 1'inci Lig'de 17 müsabakada forma şansı buldu.DHA-Spor Türkiye-İzmir Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)

        2023-01-11 12:04:20

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa