Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA)SPOR Toto 1'inci Lig kulüplerinden Altınordu, geçtiğimiz günlerde 2'nci Lig takımlarından İskenderunspor'la ön protokol imzalayan forvet Ali Özgün'ü son anda ikna ederek kadrosuna dahil etti. Sezonun ilk yarısında 2'nci Lig'de Menemen FK formasıyla 7 kez rakip fileleri sarsan 33 yaşındaki gurbetçi santrfor, sarı-lacivertli kulüpte 1 Aralık'ta kadro dışı kalmıştı. İskenderunspor masadan kalkan Ali'ye tepki gösterirken, deneyimli golcünün önümüzdeki günlerde İzmir temsilcisi ile resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

        Almanya'da SV Waldhof Mannheim, VfR Mannheim, TSG Weinheim, VfR Bürstadt, Wormatia Worms kulüplerinde, Türkiye'de ise Gümüşhanespor, Osmanlıspor ve Sakaryaspor'da da forma giyen Ali Özgün, 1'inci Lig'de 25 maçta 4 gol atarken, 2'nci Lig'de 184 müsabakada 76 kez rakip fileleri sarstı. Ali, Türkiye Kupası'nda ise 15 müsabakaya çıkıp 5 gol attı. Deneyimli forvet 2'nci Lig'de Menemen ve Sakaryaspor'la şampiyonluk yaşadı.DHA-Spor Türkiye-İzmir İZMİR, (DHA)

        2023-01-08 12:30:07

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa