Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Halil İbrahim KARABIYIK/ İZMİR, (DHA)- İZMİR'in Ödemiş ve Kiraz ilçesinde, polis ekiplerince düzenlenen operasyonda kurusıkıdan bozma 13 tabanca ve 2 tüfek ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı.

        Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM Büro Amirliği ekipleri, Ödemiş ve Kiraz ilçesinde, 3 şüphelinin kurusıkıdan bozma tabanca sattığı bilgisini aldı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, düzenledikleri operasyonla L.K., M.C. ve Y.Ç.'yi gözaltına aldı. Adreslerde yapılan aramalarda ise kurusıkıdan bozma 13 tabanca, 2 tüfek, 180 tabanca fişeği ve çok sayıda silah aparatının yanı sıra namlu açmaya yarayan teknik malzeme de ele geçirildi. Şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-İzmir Halil İbrahim KARABIYIK

        2023-01-06 23:32:45

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa