Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA) Spor Toto 1'inci Lig'de ilk yarıyı düşme hattında tamamlayan Altınordu, dış transferde Sakaryaspor'dan ayrılan Emirhan Aydoğan'ı gündemine aldı. Orta sahada görev alan 25 yaşındaki futbolcuyu 2'nci Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Kocaelispor'un da kadrosuna katmak istediği belirtildi. İlk yarıda Sakaryaspor formasıyla 16 lig maçında görev alan Emirhan, 1 kez rakip fileleri sarstı.

        Bursaspor altyapısında yetişen futbolcu, yeşil-beyazlılarda profesyonel olduktan sonra kiralık olarak Bandırmaspor, Yeşil Bursa, İnegölspor kulüplerinde de oynadı. Bursaspor'dan geçen sezon ikinci yarıda Alanyaspor'a transfer olan Emirhan, kariyerinde Süper Lig'de 5, 1'inci Lig'de 85, 2'nci Lig'de 59, 3'üncü Lig'de ise 14 karşılaşmaya çıktı. Emirhan, alt yaş gruplarında 42 kez milli formayı giydi.

         DHA-Spor Türkiye-İzmir İZMİR, (DHA)

        2023-01-06 11:21:42

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa