Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA) - 

        STAT: Yeni Buca

        HAKEMLER: İlker Yasin Avcı, Selim Şenöz, Mücahid Adem Çelebi

        BUCASPOR 1928: Kıvanç Mazlum, Onur, Alper (Dk. 90 Eycan), Saruhan (Dk. 46 Taşkın), Cuma (Dk. 84 Recep), Furkan (Dk. 84 Tunç), Enes, Erhan Çelenk, Berke, Mehmet Fuat (Dk. 84 Erhan Şenturk)

        BITEXEN VANSPOR: Haydar Furkan, Erkul, Miraç, Alihan, Emrah, Muhammed, Hasan, Muhsin (Dk. 68 Ömer Faruk), Barış, Uğur (Dk. 75 Sedat)

        GOL: Dk. 80 Sedat (Vanspor)

        SARI KARTLAR: Mazlum (Bucaspor 1928), Alihan, Furkan (Vanspor)

        TFF 2´inci Lig Kırmızı Grup´ta haftaya lider olarak giren Bucaspor 1928 evinde Bitexen Vanspor´a tek golle mağlup olarak zirveyi kaybetti. İlk devresi golsüz sona eren maçın 80´inci dakikasında sahneye çıkan Sedat, Vanspor´a galibiyeti getiren isim oldu. Bucaspor 1928 bu sonuçla 35 puanda kaldı ve liderliği Kocaelispor´a verdi. Vanspor ise 27 puana yükselip Play-Off yolunda umut tazeledi.DHA-Spor Türkiye-İzmir Onur ATIŞ

        2022-12-03 16:06:51

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa