Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)SPOR Toto 1'inci Lig'de bu hafta zorlu maçlara çıkacak Göztepe ve Altay geçen hafta yarıda kalan derbide yaşanan olayların şokunu atlatmaya çalışırken, iki takımın kadrosunda sıkıntılar baş gösterdi. Pazar günü Adanaspor deplasmanına çıkacak Göztepe, golcülerinin sakatlığı ile sarsıldı. Önce Hüsamettin Yener'i kaybeden sarı-kırmızılı ekipte Obinna Mamah henüz iyileşmezken, Boşnak forvet Ajdin Hasic'in de Adanaspor deplasmanında görev yapamayacağı kaydedildi. Karın bölgesinden sakatlık geçiren Hasic'in tedavisine başlandı. 

        Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda pazar günü Dyorex Boluspor'u seyircisiz maçta konuk edecek Altay'da ise kaleci sancısı başladı. Göztepe taraftarının saldırısına uğrayıp başında 4 santimetre açılma olan Ozan Evrim'in Boluspor'a karşı görev yapmasının çok zor olduğu öğrenilirken, Eren'in de henüz iyileşmediği bildirildi. Teknik direktör Sinan Kaloğlu'nun üçüncü kaleci Mustafa Çalışkan'a 'hazır ol' emri verdiği kaydedildi.DHA-Spor Türkiye-İzmir Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)

        2022-12-02 11:59:15

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa