Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA)TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta sezona şampiyonluk hedefiyle giren ve 5'inci haftada liderlik koltuğuna dahi oturan Menemen Futbol Kulübü son 10 maçta adeta çöktü. Liderlik koltuğuna oturduktan sonra büyük düşüş yaşayan sarı-lacivertliler 10 karşılaşmada sadece 2 galibiyet alabilirken, 5 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. Bu periyotta büyük sürpriz yaparak Şanlıurfaspor'u deplasmanda 4-3 yenen İzmir ekibi Somaspor karşılaşmasını da 3-2 kazandı.

        Menemen FK, Anagold 24Erzincanspor, Arnavutköy Belediyespor, Nazilli Belediyespor, Bursaspor ve Afyonspor müsabakalarını kaybetti. İzmir temsilcisi, Düzcespor, Isparta 32 Spor ve Batman Petrolspor'la berabere kaldı. Toplam 21 puana ulaşan sarı-lacivertliler zirvenin çok uzağında kaldı, Play-Off potasının ise gerisine düştü. Menemen FK, bu hafta deplasmanda Çorum FK ile karşılaşacak.DHA-Spor Türkiye-İzmir İZMİR

        2022-11-30 10:40:18

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa