Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)SPOR Toto 1'inci Lig'de 15'inci haftanın kapanış maçında evinde Manisa Futbol Kulübü'ne de 3-1 yenilen Altınordu, üzerindeki kara bulutları dağıtamadı. Bu mağlubiyetle birlikte üst üste 5'inci yenilgisini alan kırmızı-lacivertliler 12 puanda kalarak düşme hattından kurtulamadı. Son olarak deplasmanda sonuncu Altaş Denizlispor'u 2-1'le geçen Altınordu, Yeni Malatyaspor, Eyüpspor, Altay, Adanaspor ve Manisa FK müsabakalarından puan alamadı. 

        Teknik direktör Ufuk Kahraman, bireysel hatalardan yakındı. Manisa FK karşılaşmasının kendileri için çok önemli olduğunu belirten genç teknik adam, "Elimizdeki kadro yapılanmasında 9 numara pozisyonunda Ahmet Dereli ve Gökberk'in sakatlıkları bizi farklı planlara götürdü. 8 numara pozisyonunda oynayan Kürşat'ı 9 numara pozisyon oynatıp farklı bir strateji ile maça çıktık. 4 haftadır yeniliyorduk, yediğimiz gollerin hepsi bireysel hatalardan. Bireysel hata olduğu zaman da çok fazla önüne geçemiyoruz. Bu maçta da 3 gol hatalardan geldi, buna çözüm bulacağız" dedi. DHA-Spor Türkiye-İzmir Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)

        2022-11-29 10:52:21

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa