Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YARALILARIN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

        Spor Toto 1'inci Lig'de yaşanan saha olayları nedeniyle yarıda kalan Göztepe Altay maçı sonrası İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, iki kulübün yöneticileriyle birlikte olaylarda yaralanan Altay kalecisi Ozan Erim Özenç ve Göztepe taraftarı Mehmet Çakır'ı tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret etti. Göztepe taraftarı Çakır'ı tedavi gördüğü 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi'ndeki ziyaretlerinin ardından Rektör Profesör Doktor Caner Çavdar'la birlikte açıklama yapan Vali Köşger, yaralıların tedavilerinin sürdüğünü söyledi.

        Vali Köşger, "Yaşanan üzücü hadiseden sonra yaralanan Altay kalecisi ve Göztepe taraftarını ziyaret ettik. Kendileriyle konuşup geçmiş olsun dileklerini ilettik. Buradan bir kere daha her iki takımın taraftarına ve tüm İzmir'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Sosyal medyada ve diğer mecralarda bir takım spekülatif haberler dolaşıyor. Bunların hiçbirisi doğru değil. Taraftarların çatıştığı, başka hadiselerin olduğunu gerçek dışı. Her iki yaralımızın da tedavi süreci devam ediyor. Kalecimizin durumu çok daha iyi, sadece sabaha kadar gözetim altında tutulacak. Yaralanan taraftarla ilgili tedavi süreci devam ediyor" dedi.

        9 Eylül Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Çavdar ise "Hastanemizde bir tane spor dostu taraftarımızı takip etmekteyiz. Kendisine hastanemizde gerekli olan her türlü müdahale yapılmıştır. Şu anda durumu stabildir fakat tabii 1-2 gün müşade altında tutmak zorundayız. Tüm taraftara geçmiş olsun" açıklamasını yaptı. (DHA)Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA) -DHA-Spor Türkiye-İzmir Ergin KARATAŞ

        2022-11-28 01:02:18

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa