Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ergin KARATAŞOnur ATIŞ/ İZMİR, (DHA)İZMİR'de Spor Toto 1'inci Lig'de mücadele eden Göztepe ile Altay arasında oynanan derbi maçında sahaya giren Göztepespor taraftarı korner direği ile Altay kalecisi Ozan'ı darbetti. Hakem maçı tatil ederken, iki takım futbolcuları ve yöneticileri arasında koridorda da arbede yaşandı. Güvenlik güçlerinin müdahalesiyle olaylar sonlandırılırken, bazı şüpheliler gözaltına alındı.

        Spor Toto 1'inci Lig'de mücadele eden Göztepe ile Altay arasında Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanan İzmir derbisinde karşılaşmanın 22'nci dakikasında olaylar çıktı. Altay tribünlerinden Göztepeli taraftarlara fişek atılmasının ardından Göztepe tribününde bazı taraftarlar yaralandı. Bunun üzerine sahaya 2 ambulans girdi.

        KORNER DİREĞİ İLE KALECİYİ DARBETTİ

        Bu sırada sahaya inen bir Göztepe taraftarı korner bayrağı direğini alarak Altay kalecisi Ozan'a saldırdı. Ozan'a darbeler indiren taraftar, polisin müdahalesiyle etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Aldığı darbeler sonrasında Ozan baygınlık geçirdi. Güvenlik güçleri sahaya girerek olaylara müdahale etti.

        STAT TAHLİYE EDİLİYOR

        Statta yapılan anonsa göre, karşılaşmanın 22'nci dakikasından itibaren yaşanan olaylar nedeniyle maçın tatil edildiği, karşılaşmanın Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından belirlenecek ileri bir tarihte 20'nci dakikadan itibaren oynanacağı belirtildi. Tatil edilme kararının çıkmasının ardından stadın tahliyesine başlanırken, önce Göztepespor taraftarlarının, ardından de Altay taraftarlarının stattan ayrılacağı duyuruldu.

        KORİDORDA GERGİNLİK

        Öte yandan hakemin kararının beklendiği sırada soyunma odası koridorlarında da gerginlik devam etti. İki takım futbolcuları ve yöneticileri arasında arbede yaşandığı öğrenilirken, polis ekipleri koridorda yaşanan gerginliğe müdahale etti. (DHA) DHA-Spor Türkiye-İzmir Ergin KARATAŞ Onur ATIŞ

        2022-11-27 20:28:25

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa