Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hande NAYMAN/İZMİR, (DHA)İZMİR'in Seferihisar ilçesinde CHP genel başkan yardımcıları, belediye başkanları ve meclis üyeleriyle gerçekleştirilen 2 günlük kamp sona erdi. Kampın sonuç bildirgesinde ortaya kıymetli düşünceler konduğunu dile getiren CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "Sonuç hem İzmir'imize hem Türkiye'mize yayılacaktır" dedi.

        İzmir'in Seferihisar ilçesinde CHP´li meclis üyeleri iki günlük kampa girdi. CHP genel başkan yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı ve Seyit Torun'un katılımıyla gerçekleştirilen kampta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri yer aldı. İki günlük toplantının sonuç bildirisinin açıklandığı programda CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "Çalışmanın sonuna geldik. İki gün boyunca faydalı bir çalışma yaptık. Görüş alışverişinde bulunduk. 'Daha iyisini nasıl yapabiliriz?' sorusunu değerlendirdik. Kıymetli düşünceler ortaya çıktı. Sonuç hem İzmir'imize hem Türkiye'mize yayılacaktır" ifadelerini kullandı.

        'UMUDUM BİR KEZ DAHA KATLANARAK BÜYÜDÜ'

        İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise "Cumhuriyet Halk Partisi tarihinde ilk kez İzmir'de hatta Türkiye'de böyle bir toplantı gerçekleştirdi. Büyükşehir belediyesi ve ilçe belediyeleri meclis üyeleri ve başkanlarla birlikte olağanüstü anlamlı bir toplantı gerçekleştirdi. Bu toplantılardan uyum çıktı. Bir ortak akılla geleceğin Türkiye'sini nasıl inşa edeceğimize dair ortak akıl çıktı. Şahsen geleceğin Türkiye'sine dair umudum bir kez daha katlanarak büyüdü. Bu organizasyonu yapan, içinde emeği olan herkese minnettar olduğumu ifade etmek istiyorum. Büyük mutluluk ve gurur duyduğumu bir kez daha hissettirdiğiniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

        CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de iki günlük toplantı kapsamında ele alınan ana temanın, yerel yönetimlerden çok 2023 Cumhurbaşkanlığı Genel Seçimleri olduğunu dile getirdi. (DHA)DHA-Genel Türkiye-İzmir Hande NAYMAN

        2022-11-19 17:56:02

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa