Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA) - Spor Toto 1'inci Lig'de pazartesi günü evinde düşme hattında yer alan Gençlerbirliği ile karşılaşacak Altay, Başkent ekibini yenerek bu sezon ilk kez üst üste 2 galibiyet almayı hedefliyor. Derbide konuk olduğu Altınordu'yu 10 kişiyle 2-0 yenerek moral bulan siyah-beyazlılar, şimdi de gözüne Gençlerbirliği'ne kestirdi. Bu sezon Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda çıktığı 7 maçta 1 galibiyet, 3 yenilgi, 3 beraberlik alan siyah-beyazlılar, taraftarının önünde son 4 karşılaşmada galibiyet elde edemedi.

        Takımın form tutmaya başladığını dile getiren Sportif Direktör Tuna Üzümcü, "Süreç tahmin ettiğimiz gibi ilerliyor. İlk haftalarda sabır istemiştik. Güzel işler çıkıyor sahada. Beraber hareket edebilen, aile ortamı sayesinde 10 kişi bile kalsa bile kazanabilen bir takım oldular. Hem skor hem de oyun olarak başarı gelmeye başladı. Amacımız ayaklarımızı yere sağlam basarak, rakiplerimizle oynayacağımız ilk yarının son 5 maçında maksimum puan toplayıp devre arasına güvenli bölgede girmek" dedi.DHA-Spor Türkiye-İzmir MUSTAFA KÖPRÜLÜ

        2022-11-17 12:39:22

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa