Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA) Spor Toto 1'inci Lig'de üst üste 2 galibiyetin ardından Yılport Samsunspor'a deplasmanda tek golle yenilerek fren yapan Göztepe, sıralamadaki yeri için önemli maçlara çıkacak. Ligde play-off hattının 4 puan gerisinde, düşme hattının da 4 puan üzerinde haftaya başlayan Göz-Göz, art arda şampiyonluk yarışındaki Ankara Keçiörengücü ve lider Eyüpspor'la oynayacağı maçlarda alacağı sonuçlarla üst gruba yaklaşmaya çalışacak. 

        Bu karşılaşmaların ardından İzmir derbisinde Altay'ı konuk edecek Göztepe, 3 maçlık periyodu 9 puanla geçerse play-off yolunu açacak. Evi Gürsel Aksel Stadı'nda geçen sezondan itibaren aylarca galibiyete hasret kaldıktan son 3 sınavda Ziraat Türkiye Kupası'nda Karbel Karaköprü Belediyespor ve Bucaspor 1928'i 2-0, ligde Altaş Denizlispor'u 5-0 yenen sarı-kırmızılılar, iç sahadaki seriyi pazartesi günü Keçiörengücü önünde sürdürmek istiyor. DHA-Spor Türkiye-İzmir Ergin KARATAŞ

        2022-11-12 11:28:58

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa