Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yiğit SOYLU/TİRE (İzmir), (DHA)İZMİR'in Tire ilçesinde, Himmet Geleç'in (79) evinde başına sert bir cisimle vurularak ölü bulunmasının ardından Aydın'ın İncirliova ilçesine kaçmak üzereyken yakalanıp, cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan kızı Meliha Geleç'in (49) eşinden 20 yıl önce boşandığı ve o günden beri de babasıyla yaşadığı ortaya çıktı. Çelişkili ifadeler verdiği belirtilen, adliyeye sevk edilirken kendisini görüntüleyen gazetecilere 'Babama bir şey yapmadım' diyen Geleç, tutuklandı.

        Olay, 9 Kasım günü saat 14.30 sıralarında Tire'nin kırsal Toparlar Mahallesi'nde meydana geldi. Meliha Geleç, başka bir mahallede yaşayan akrabalarını ziyarete gitti. Durumdan şüphelenen akrabaları, Geleç'in kardeşi A.G.'yi telefonla arayıp, babasını kontrol etmelerini istedi. Babası Himmet Geleç'i evde yerde hareketsiz başından yaralanmış halde bulan A.G., durumu 112 Acil Sağlık Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Himmet Geleç'in hayatını kaybettiği belirledi.

        AYDIN'A KAÇARKEN YAKALANDI

        Himmet Geleç'in cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından morga kaldırılırken, jandarma ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı. Ekipler, cinayet şüphelisi olarak Meliha Geleç'i Aydın'ın İncirliova ilçesine kaçmak üzereyken yakalayıp, gözaltına aldı. 20 yıl önce eşinden boşanıp, babasıyla yaşamaya başladığı öğrenilen Meliha Geleç'in içine kapanık biri olduğu, kimseyle çok fazla görüşmediği ileri sürüldü.

        Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Meliha Geleç, kendisini görüntüleyen gazetecilere "Babama bir şey yapmadım" dedi. Jandarma, savcılık ve çıkarıldığı mahkemede çelişkili ifadeler verdiği belirtilen Meliha Geleç, tutuklandı. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-İzmir / Tire Yiğit SOYLU

        2022-11-11 10:33:30

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa