Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Davut CAN/ İZMİR, (DHA)İZMİR'de, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 84'üncü ölüm yıl dönümü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'nda tören düzenlenirken, Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı.

        Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 84'üncü ölüm yıl dönümü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'nda tören düzenlendi. Törene İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Kemal Yeni ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in yanı sıra milletvekilleri, siyasi parti ve üniversite temsilcileri, bürokratlar ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Vali Köşger, Korgeneral Yeni ve Başkan Soyer, Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı. Atatürk'ün hayatını kaybettiği saat olan 09.05'te 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, askeri bando eşliğinde İstiklal Marşı'nın okundu. (DHA) DHA-Genel Türkiye-İzmir Davut CAN

        2022-11-10 10:18:20

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa