Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)SPOR Toto 1'inci Lig'de son olarak 26 Mayıs 2021'de İstanbul'da oynanan Play-Off finalinde Süper Lig biletini kapmak için karşı karşıya gelen İzmir temsilcileri Altınordu ve Altay, bu sezon yeniden buluştukları 1'inci Lig'de 1.5 yıl sonra bu kez tehlikeli bölgeden uzaklaşmak için kozlarını paylaşacak. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda pazar günü Altınordu'nun ev sahipliğinde oynanacak derbi öncesi düşme hattının hemen üzerinde yer alan iki takımın da 12'şer puanı bulunuyor. Altınordu oynadığı 11 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik, 5 mağlubiyetle 15'inci sırada, Altay ise 12 karşılaşmada 2 galibiyet, 6 beraberlik, 4 yenilgi ile 14'üncü basamakta yer alıyor.

        İki takım arasındaki son derbiyi 1-0 kazanarak Play-Off şampiyonluğu yaşayan Altay, 18 yıl sonra döndüğü Süper Lig'de tutunamayarak küme düşme acısı yaşamıştı. Siyah-beyazlıların finalde zafer elde ederek kupa kaldırdığı takımda yer alan Paixao, İbrahim, Zeki, Ozan, Tolga, Eren Erdoğan, Eren Karataş ve Deniz gibi isimler kadroda yer almaya devam ediyor. Kırmızı-lacivertlilerin finali kaybetme üzüntüsü yaşayan kadrosundaki Ahmet İlhan, Yusuf Can, Rahmi, Muzaffer, Ahmet Dereli, Şeref ve Yusuf Yalçın da aynı takımda kariyerini sürdürüyor. Son derbide Altınordu'yu çalıştıran Hüseyin Eroğlu ile Altay'ı çalıştıran Mustafa Denizli ise görevlerinden ayrıldı.DHA-Spor Türkiye-İzmir İZMİR, (DHA)

        2022-11-08 11:48:16

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa