Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İzmir'de şehit düşen Fethi Sekin'in kabri öğrenciler tarafından ziyaret edildi

        İzmir Adliyesi önünde kahramanca mücadele ederek şehit düşen Fethi Sekin'in kabrini, doğum günü olması nedeniyle üniversite öğrencileri ziyaret etti.

        İHA'nın haberine göre, Yüksek Öğrenim ve Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı Elazığ Ömer Bilginoğlu Yurdu öğrencileri, İzmir'de şehit düşen 43 yaşındaki polis memuru Fethi Sekin'in, doğum günü olması nedeniyle kabir ziyareti gerçekleştirdi. Şehit Sekin'in mezarı başında Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından, dua eden öğrenciler, kahraman şehit Sekin'in ilelebet gönüllerinde yaşayacağını aktardı.

        "BUGÜN 44. YAŞ GÜNÜ AMA İLELEBET GÖNLÜMÜZDE YAŞAYACAK"

        REKLAM

        Şehidimiz Fethi Sekin'in doğum günü olması dolayısıyla yurtta kalan öğrencilerden, kabrini ziyaret etme talebi geldiğini aktaran KYK Yurt Müdürü Kayahan Topal, "Tabi gönül isterdi ki Fethi Sekin ağabeyimiz hayatta olsun ve bizler kahraman bir gazimizi ziyaret edelim. Rabbim şehidimizi mezarında ziyaret etmeyi nasip etti. Bu vesileyle bir kez daha kahraman şehidimiz Fethi Sekin'e Allah'tan rahmet, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Bu duyarlılığı gösteren Kredi Yurtlar Kurumu öğrencilerimizi de ayrıca tebrik ediyorum" dedi.

        Öğrencilerden Mehmet Arslan, şehit Fethi Sekin'in doğum günü olması dolayısıyla buraya geldiklerini aktardı. Cem Burak Nergiz ise, "Elazığ'ın Baskil ilçesindeyiz ve Fethi ağabeyimizin kabrindeyiz. Rabbim ona şehitlik mertebesini nasip etti, Rabbim şehadeti inşallah bize de nasip eder. Bugün 44.yaş günü ama ilelebet gönlümüzde yaşayacak. Bütün şehitlerimizden Allah razı olsun. Onlar sayesinde bu topraklarda rahat bir şekilde yaşıyoruz ve bu toprak uğruna hepimiz ölmeye hazırız" diye konuştu.

        GENÇLİK VE SPOR BAKANI DA DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

        Bakan Osman Aşkın Bak, sosyal medya hesabı üzerinden "Doğum günün kutlu olsun Kahraman! İyi ki doğmuşsun" mesajını yayınladı

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa