Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İYİ Parti: Yaşananlar, AK Parti ve CHP'nin seçim stratejisi

        İYİ PartiGenel Başkan Yardımcısı Yavuz Temizer, "AK Parti'nin, milliyetçiliğe karşı yeniden başlattığı saldırılara CHP'deki unsurların da mukaddesata saldırarak, eşlik etmesi ibretlik bir sahnedir. Açıkça ortadadır kibütün bu yaşananlar, AKParti ile CHP'nin seçim stratejisidir" dedi.

        'Türkçe ezan' tartışmasıüzerinden hem CHP'yi hem de AK Parti'yi eleştiren İYİ PartiliTemizer, şu ifadeleri kullandı:

        "Aziz Türk milleti; iktidar, milli değerlerimizi hedef alan tutumlarını aralıksız sürdürürken, konforlu siyasetin diğer ucundaki ana muhalefetin bazı isimleri de manevi değerlerimizi tahrip peşindedir. Namazda gözü, ezanda kulağı olmayan bir güruh, Türkçe ezan hezeyanıyla gündemimizi işgal etmeye çalışmaktadır. Cenaze merasimlerinde avluda durup, ölünce de musallaya yatmak dışında camiye yolu düşmeyenlerin, Ezan-ı Muhammed-i'den rahatsızlık duymalarına elbette şaşırmıyoruz. Ancak CHP'nin de milletvekili seviyesinden dahil olduğu bu beynamazlar korosu bilmelidir ki ezanlarımız Türk vatanında ilelebet okunacak ve ilelebet 'Allah-u Ekber' diye başlayıp 'La ilahe illallah' diye bitecektir.

        Aziz Türk milleti, AKParti'nin milliyetçiliğe karşı yeniden başlattığı saldırılara, CHP'deki unsurların da mukaddesata saldırarak eşlik etmesi ibretlik bir sahnedir. Açıkça ortadadır kibütün bu yaşananlar AKParti ile CHP'nin seçim stratejisidir. Türk siyasetindeki bir grubu, manevi değerlerimizlebir başka grubu da milli değerlerimizle barıştıramadık gitti. On yıllardır milletimizin başına bela olmuş bu iki anlayış da İYİ Partitarafından tasfiye edilecektir. Türklüğümüzün meze edilmesine demukaddesatımıza dil uzatılmasına dakesinlikle müsaade etmeyeceğiz. AKParti ve CHP'nin milliyet ve mukaddesat üzerinden yürütmek istedikleri bu kamplaşma senaryosu milletimizin ferasetini yenemeyecektir. Şu gerçeği bir kez daha haykırıyoruz ki Tanrı Dağı kadar Türk, Hira Dağı kadar Müslüman'ız. İYİ Parti milletimizin gösterdiği istikamette yürümeye devam edecektir."

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa