Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İtfaiye kara saplandı, yangına köylüler müdahale etti

        Edinilen bilgiye göre, Karaağıl köyünde akşam saatlerinde 75 yaşındaki İsmail Öztürk’e ait iki katlı ahşap binada henüz belirlenemeyen bir sebepten yangın çıktı. İHA'nın haberine göre, yangını fark eden köylüler o esnada evinde olan ve yangından haberi olmayan İsmail Öztürk ile eşini evden çıkararak olası bir faciayı önlediler.

        Kar yüzünden itfaiyenin köy girişinde yolda kalması üzerine köylüler yangına çok amaçlı su tankeri ile müdahale ettiler. Yanan evin yakınında bulunan çeşmeden kovalarla su taşıyarak su tankerine takviye yapan köylülerin çabalarıyla yangın çevre evlere sıçramadan kontrol altına alındı.

        Bu arada yoğun kar yağışı yüzünden köy girişinde yolda kalan Hisarcık Belediyesine ait itfaiye aracına zincir takıldı. Daha sonra yangın mahalline gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

        Yaklaşık 2 saatte kontrol altına alınan yangın sonucu ahşap ev kullanılamaz hale gelirken, yangın esnasında ayağından hafif şekilde yaralanan ev sahibi İsmail Öztürk'ün tedavisi olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Kar yüzünden trafikte aksamaların yaşandığı köy yolunda Emet Bor İşletmesine ait iş makinesince küreme yapıldı.

        Jandarma yangınla ilgili soruşturma başlattı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa