Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin İşte ünlüler dünyasının en yeni kankaları - Magazin haberleri

        Yıllardır yaz tatillerini Bozcaada ve limana demirlediği teknesinde geçiren Ata Demirer, yeni kankasınıyine Bozcaada'da buldu. Çukur dizisi için yorumladığı ''Zalım'' şarkısıyla fenomen olan alternatif müziğin ünlü sesi Ceylan Ertem Ata Demirer'le geçen yaz Bozcaada'da tanışmıştı. 1 yıldır buldukları her fırsatta görüşen ikili bu yazıda birlikte geçiriyor.

        ATA DEMİRER - CEYLAN ERTEM

        Ceylan Ertem Ata Demirler ile olan dostluğunu Instagram da şu sözlerle ilan etti.

        "Herkese tavsiyem para pul ev araba değil, dost edinmek,

        gülen, güldüren ve dertlere ortak olan ‘insan’ bize iyi gelen."

        REKLAM

        EZGİ MOLA - ENİS ARIKAN

        Aynı okuldan mezun olan ve çok yakın arkadaş olanEzgi Mola ve Enis Arıkan birlikte oldukça keyifli zamanlar geçiriyor. Instagram'dan paylaştıkları fotoğraflarla ve samimiyetiyle oldukça konuşulan ikilinin sevgili oldukları iddia edilmişti. Etle tırnak gibi olan ikilinin dostluğu ebedi süreceğe benziyor. Ezgi Mola ve Enis Arıkan Müjdat Gezen Tiyatrosu'ndan sınıf arkadaşı.

        KERİMCAN DURMAZ - DANLA BİLİC

        İnternet dünyasının fenomenleri olan Danla Bilic ve Kerimcan Durmaz'ın son zamanlarda aralarındansu sızmıyor. Milano'da beraber tatil yapan Durmaz ve Bilic ikilisinin tatil sonrasıdostluklarının pekiştiği gözlerden kaçmadı. Instagram'dasık sık fotoğraf paylaşan ikili youtube kanalları için çektiği videolarda da bir araya geliyor.

        MERVE BOLUĞUR - ETKİN ÜNAL

        Murat Dalkılıç'tan boşandıktan yeni aşka yelken açan oyuncu Merve Boluğur, Tugay Kerimoğlu'nun boşandığı eşi Etkin Ünal ile onun doğum gününde arkadaşlıkları kankalığa dönüştü. Tugay Kerimoğlu ile 25 yıllık evliliğini 7 ay önce bitiren Etkin Ünal'la Merve Boluğur'un dostluğu, kırık kalplerin birbirini tesellisi olarak görülüyor.

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa