Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon İstanbullu Gelin yeni bölüm ilk sahnesi yayınlandı! Süreyya içindekileri döküyor!

        İstanbullu Gelin son yayınlanan 61. bölümde heyecanlı sahneleriyle yine izleyicileri ekranlara kilitlendi. Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver'in paylaştığı İstanbullu Gelinin 62. yeni bölüm ilk sahnesi son bölümün hemen ardından izleyiciler ile paylaşıldı. Peki İstanbullu Gelin 61. son bölümde neler oldu. İşte, yeni bölüm ilk sahneye dair ilk detaylar...

        İSTANBULLU GELİN 62. BÖLÜMN FRAGMANI YAYINLANDI MI?

        İstanbullu Gelin yayınlanan 61. son bölümünün ardından izleyiciler dizinin yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladı. İstanbullu Gelin 62. yeni bölümün ilk sahnesi izleyiciler ile paylaşıldı.

        İSTANBULLU GELİN 62. BÖLÜM İLK SAHNE

        İSTANBULLU GELİN 61. BÖLÜM ÖZETİ

        Adem’in, Dilara’ya sürprizi!

        Garip nişanlısı Esma’nın ailesini evinde ağırlamak ister. Fakat bu durum Faruk’un pek hoşuna gitmez ne yapacağını bilememektedir. Süreyya’nın desteği ile Faruk bir kaçış yolu bulur. Dilara, Adem’in boşanmayı geri çektiğini öğrendiği için konağa gider ve Adem’in bebek odası hazırladığını görür. Adem, Dilara’ya karşı olan öfkesini kusar. Senem ile Güneş’in gizli görüşmeleri Akif’in dikkatini çeker ve Akif’e hiç beklemediği bir bilginin yolunu açar. Ülfet ve Güneş, Sedef’i bertaraf ettiklerini düşündükleri noktada Sedef tekrar ortaya çıkarak herkesin dikkatin çekmeyi başarır.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa