Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakemler: Erdal Akıncı, Metin Korkut

        Fenerbahçe: Fatma Yıldırım, Eda Erdem Dündar, Antonijevic, Bricio, Bahar Toksoy Guidetti, Vargas (Melis Yılmaz, Polen Ünver, Sıla Çalışkan)

        VakıfBank: Robinson, Kübra Çalışkan, Cansu Özbay, Zhu Ting, Zehra Güneş, Sloetjes (Gizem Güner, Buket Gülübay, Ebrar Karakurt, Ayşe Melis Gürkaynak, Ayça Aykaç)

        Setler: 18-25, 25-21, 25-20, 21-25, 14-16

        Süre: 137 dakika (26, 29, 29, 31, 22)

        İSTANBUL (AA) - Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 3. haftasında VakıfBank, Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup etti.

        VakıfBank, üst üste üçüncü galibiyetine ulaşırken, Fenerbahçe ilk yenilgisini aldı.

        Maçın birinci setinde VakıfBank, Zhu Ting ve Sloetjes ile sayılar bularak teknik molaya 12-11 önde girdi. Konuk ekip, etkili olduğu seti de 25-18 kazandı ve 1-0 öne geçti.

        Karşılıklı sayılarla başlayan ikinci sette Fenerbahçe, Bricio ve Vargas'ın etkili atakları sonrası teknik molayı 12-6 önde geçti. Sarı-lacivertli ekip, Vargas'ın smaç servislerle sayı bulmasıyla seti 25-21 aldı ve maçta 1-1 beraberliği sağladı.

        Fenerbahçe, önde götürdüğü üçüncü setin teknik molasında 12-8 üstünlük yakaladı. Vargas ile iyi hücum yapan ev sahibi takım, bu seti 25-20 kazandı ve 2-1 öne geçti.

        Dördüncü sete iyi başlayan VakıfBank, Zhu Ting ile etkili olarak teknik molaya 12-10 önde girdi. İyi savunma yapan VakıfBank, bu sette rakibine 25-21 üstünluk kurarak durumu 2-2'ye getirdi.

        Tie-break setinde büyük çekişme yaşandı. Dört sayı geriden gelen VakıfBank, Zhu Ting’in smaç sayılarıyla bu seti 16-14 kazandı.

        VakıfBank, karşılaşmayı da 3-2 galibiyetle tamamladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İstanbul İlçeleri
        Tüm İstanbul Haberleri
         İstanbul

        İstanbul

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa