Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul'da okullar tatil mi oldu, Valilik açıklaması geldi mi? 14 Ocak Cuma bugün İstanbul'da okul var mı? İstanbul kar tatili kararı açıklandı mı?
        • 1

          Meteoroloji'nin geçtiğimiz günlerde yaptığı uyarıların ardından İstanbul'da ilk kar yağışı dün görüldü. Kentin yüksek kesimlerinde dün de sulu kar yağışı yer yer etkisini hissettiriyor. Bu gelişmelerin akabinde, öğrenciler tarafından İstanbul'da bugün okullar tatil olacak mı sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Bilindiği gibi, İstanbul'da ilkokulların, ortaokulların ve liselerin kar tatili durumu Valilik tarafından yapılan açıklamayla belli oluyor.

          YARIN İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL Mİ? (14 OCAK 2022 CUMA)

          Milyonlarca öğrenci dört bir gözle Valilik'ten gelecek olan İstanbul kar tatili açıklamasını bekliyor. Peki, İstanbul'da yarın için okullar tatil edildi mi, Valilik tarafından herhangi bir açıklama var mı? İşte, yarın İstanbul'da okul var mı, tatil olacak mı sorusunun yanıtı...

        • 2

          İSTANBUL'DA BUGÜN KAR TATİLİ VAR MI?

          İstanbul'da 14 Ocak 2022 Cuma gününe ilişkin kar tatili kararı alınmadı. Valilik tarafından açıklama geldiği takdirde haberimizden öğrenebilirsiniz.

        • 3

          İSTANBUL'A KAR YAĞACAK MI?

          Meteoroloji'nin hava durumu tahminlerine göre mevsim normallerinin 4 ila 10 derece üzerinde seyreden hava sıcaklıkları salı gününden itibaren mevsim normalleri civarına düşecek. Sıcaklığın düşmesiyle Ankara'da ve İstanbul'da kar yağışı görülecek.

          Ülke genelinde sıcaklık mevsim normallerinin 4 ila 10 derece üzerinde seyrediyor. Ancak yeni hafta ile birlikte soğuk hava dalgası etkili olacak.

          SICAKLIKLAR HIZLA DÜŞECEK

          Karadeniz üzerinden gelen soğuk hava ile birlikte sıcaklıklar hızla düşerek mevsim normalleri civarında seyredecek.

        • 4

          ÇARŞAMBA VE PERŞEMBE GÜNÜNE DİKKAT

          Yeni haftada üç büyükşehirde de yağış bekleniyor. İstanbul'da en yüksek sıcaklık 4 derece olacak. Kentte Çarşamba ve Perşembe günü kar ve karla karışık yağmur yağacak.

        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa