Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul'da kar yağacak mı, ne zaman kar yağacak? İstanbul'da kar bekleniyor mu? Meteoroloji duyurdu! İstanbul hava durumu
        • 1

          Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan detaylı hava durumu tahminleri araştırıyor. Muş, Bitlis, Bingöl, Tunceli başta olmak üzere pek çok doğu ilinde etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle İstanbul'da kar yağacak mı, ne zaman yapacak sorusunun cevabını merak ediliyor. Meteoroloji, il il 5 günlük hava durumu tahminlerini yayınladı. İşte Meteoroloji'ye göre İstanbul'da kar bekleniyor mu sorusunun cevabı ve İstanbul hava durumu

        • 2

          İSTANBUL'DA KAR YAĞACAK MI?

          Meteoroloji'ye göre Trakya Kesimi ile İstanbul çevrelerinin aralıklı ve yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

        • 3

          Yapılan son değerlendirmelere göre; 11.01.2022 Salı günü ilk saatlerden itibaren Marmara’nın batısında etkisini arttırması beklenen rüzgarın; İstanbul, Kırklareli,Tekirdağ ve Edirne’de 50-80 km/saat hızında fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Perşembe günü etkisini kaybetmesi beklenen kuvvetli rüzgar ve fırtınanın meydana getirebileceği ulaşımda aksamalar, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

        • 4

          İSTANBUL'DA NE ZAMAN KAR YAĞACAK?

          Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava durumu raporları 5 günlük hava durumu tahminlerine göre İstanbul'da 12 Ocak Çarşamba ve 13 Ocak Perşembe günleri için kar yağışı bekleniyor.

          Meteoroloji'ye göre İstanbul'da Çarşamba gününden itibaren hava sıcaklıkları 1 dereceye kadar düşecek ve kar yağışı görülecek.

        Haberi Hazırlayan: Elif Avcı
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa