Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Isparta’da 3 katlı binanın çatı katında çıkan yangın, yoğun duman nedeniyle çevredekilere korku dolu anlar yaşattı.

        Edinilen bilgiye göre, Batıkent Mahallesi 4778.Sokak’taki Uygun Sitesi’nde, saat 00.10 sıralarında Ruhi C.’ye ait 3 katlı binanın çatı katında bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangın nedeniyle evin bulunduğu sokak ve yakın çevre yoğun duman altında kaldı.

        Durumun haber verilmesiyle birlikte olay yerine Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı 3 söndürme aracı ve polis ekipleri sevk edildi. 8 itfaiye personelinin müdahale ettiği yangın kısa söndürülerek kontrol altına alındı. Yoğun duman nedeniyle çevre sakinleri de korku dolu anlar yaşadı. Gece yarısı hareketli dakikaların yaşandığı olayda 1 oda kullanılamaz hale gelirken, binanın çatı kısmı da küçük çapta hasar gördü. Yangında can kaybı yaşanmaması tek teselli oldu.

        Yangının çıkış nedeni ise yapılacak araştırma sonunda netlik kazanacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Isparta İlçeleri
        Tüm Isparta Haberleri
         Isparta

        Isparta

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa