Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Isparta 1. Amatör Liginde mücadele edecek olan Eğirdir Belediyespor, Eğirdirspor alt yapıdan 8 oyuncuyu kadrosuna kattı.

        Isparta 1. Amatör Liginde mücadele edecek olan Eğirdir Belediyespor hazırlıklarına başladı. Yerli ve Üniversiteli oyunculardan oluşturulan kadroya bu yıl Eğirdirspor alt yapısından 8 oyuncu takviyesi yapıldı. Eğirdir İlçe stadında antrenmanlarını sürdüren Eğirdir Belediyespor futbol takımı önümüzdeki günlerde kadrosuna 2 yada 3 futbolcu daha takviye ederek, lige hazırlanacak.

        Kulüp Başkanı Ethem Gürsel. "Bu yıl 1. amatör liginde iyi takımlar var. Bizim hedefimiz her yıl olduğu gibi bu yıl da şampiyonluk ama bunu para harcayarak değil, öz değerlerimiz olan Eğirdir'li gençlerden ve ilçemizde okuyan öğrencilerden bir kadro oluşturarak hedefimize ulaşmaya çalışacağız. Bugün itibari ile kardeş kulübümüz Eğirdirspor kulübü alt yapısından yetişen 8 genç oyuncuyu da kadromuza katarak futbola kazandırmaya devam ediyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Isparta İlçeleri
        Tüm Isparta Haberleri
         Isparta

        Isparta

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa