Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Isparta Sütçüler’de hafta sonunda Yazılı Kanyon Tabiat Parkı’nda hamak kurulan ağacın devrilmesi sonucu altında kalan çocuğun beli kırıldı.

        Edinilen bilgiye göre, dün hafta sonu tatili dolayısıyla Sütçüler’deki Yazılı Kanyon Tabiat Parkı’na gelen günübirlikçiler, eğlenmek ve vakit geçirmek amacıyla hamak kurdu.

        Sallanan hamağın esnetmesi sonucu kırılan bir ağaç, o anda yoldan geçmekte olan E.A.’nın (16) üzerine devrildi. Ağacın altında kalan talihsiz çocuğun belinde kırıklar oluştuğu öğrenildi. Durumun haber verilmesiyle olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralı çocuğu Sütçüler Devlet Hastanesine sevk etti. Burada gerekli tedavi işlemleri tamamlanan E.A.’nın, ileri tetkik ve tedavisi için Isparta’daki bir hastaneye sevk edildiği öğrenildi.

        Öte yandan, olayla ilgili tahkikat başlatıldığı kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Isparta İlçeleri
        Tüm Isparta Haberleri
         Isparta

        Isparta

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa