Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ISPARTA'da bağımlı gençlerin tedavisi ve rehabilitasyonu amacıyla yapımına başlanan Bağımlılık Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde sona gelindi. Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Türkiye'de ilk olacak merkezde bağımlılıktan kurtulan gençler için özel işletmeler kurarak iş sahibi yapacaklarını belirtti.

        Isparta'da Bağımlılıkla Mücadele Eylem Planı kapsamında yaklaşık 3 ay önce yapımına başlanan 'Bağımlılık Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde sona gelindi. IspartaEğirdir karayolu üzerindeki 50 dönümlük arazi üzerine konuşlandırılan 1500 metrekare kapalı alana sahip Bağımlılık Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, kısa süre sonra faaliyete geçecek. Bağımlıların tedavi göreceği ve konaklayacağı merkezin yaklaşık maliyeti 2 milyon lira olan binasını bir hayırsever yaptırırken, içerisinde yer alacak birimler, malzemeler ve kurulacak atölyelerin yaklaşık 3 milyon lira olan maliyeti ise Isparta Valiliği öncülüğünde ilgili kurumların bütçesinden karşılanacak.

        'UYUŞTURUCU TEHDİT BOYUTUNA GELDİ'

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Isparta İlçeleri
        Tüm Isparta Haberleri
         Isparta

        Isparta

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa