Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Isparta’da kullandığı oy pusulasına yaşadığı beldedeki domuz sorununu yazan vatandaşa cevap sayım sonrasında AK Partili Belediye Başkanı Fahretdin Gözgün’den geldi. Başkan Gözgün, sosyal medya hesabı üzerinden "Haklısın değerli vatandaşım. Ekmeğin tarımdan ama domuz tarlana ortakçı olmuş" diyerek, daha önce yapılan çalışmaları özetledi.

        AK Parti'li Belediye Başkanı Fahretdin Gözgün, Isparta’nın Gönen ilçesine bağlı Güneykent Beldesi’nde oy sayımı sırasında bir vatandaşın pusulaya yazdığı domuz sorununu sosyal medya hesabı üzerinden değerlendirdi. İlçesinde daha önce yapılan domuzla mücadele çalışmalarından bahseden Gözgün, ‘Oy pusulasında domuz’ başlığıyla şu ifadelere yer verdi:

        "Gül kenti Güneykent’imin güzel insanları dertliydi. Ama birisi var ki, tam dertlenmiş; 1012 nolu sandıkta oy pusulası zarfına domuz sorununu yazdığı notu bırakmış. Haklısın değerli vatandaşım. Ekmeğin tarımdan ama domuz tarlana ortakçı olmuş. Ama seninde malumun ki; sürek avı yaptık, kaymakamlık kanalıyla kuyruk getirene 50 TL para verildi, veriliyor. Bahçende domuz avladığına Milli Parklar bir şey demedi ve nice mücadeleler. En son öneri 'askeri müdahale olsun helikopterle vurulsun'du. Valilik, Kaymakamlık, İl Özel İdare, Gıda ve Tarım Müdürlüğü, Milli Parklar ve Belediyemiz. Domuzla mücadeleye devam...”

        "Domuzlar, helikopterle havadan keskin nişancılarla vurulsun" denilmişti

        Isparta’da daha önce gündeme gelen domuz sorunu konusunda Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk tarafından ‘Domuzlar helikopterle, havadan keskin nişancılar tarafından vurulsun’ önerisinde bulunulmuş, hatta bu öneri dönemin Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na kadar iletilmişti. Ancak gelinen süreçte olayla ilgili kayda değer bir çalışma yapılmadı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Isparta İlçeleri
        Tüm Isparta Haberleri
         Isparta

        Isparta

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa