Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Isparta’da bir aracın içerisine giren yılan, sanayide götürüldüğü usta ve itfaiye ekiplerinin ortak çalışması sonucu yakalanarak doğaya salındı.

        Atabey ilçesinde aracına yılan girdiğini fark eden vatandaş, tüm uğraşlarına rağmen yılanı uzaklaştıramadı. Aracıyla kent merkezine hareket ederken, başka bir otomobilin de eşlik ettiği vatandaş, durumu Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne haber verdi. Aracın motor veya depo kısmına girdiği tahmin edilen yılanı çıkarmak için bir süre uğraşan itfaiye ekipleri, sonuç alamayınca otomobili sanayi sitesine götürdü.

        Sanayide bir usta yardımıyla kaputu açılan otomobilin iç kısmında bulunan yılan özel aparatlar yardımıyla yakalanarak muhafaza altına alındı. Yılan daha sonra itfaiye ekipleri tarafından doğaya salındı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Isparta İlçeleri
        Tüm Isparta Haberleri
         Isparta

        Isparta

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa