Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Isparta'nın Sütçüler ilçesi'nde Kesme Köyü Kültür Eğitim Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KESMEDER) tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Kekik ve Gül Şenliği yoğun katılımla gerçekleştirildi.

        Sütçüler ilçesine bağlı Kesme Köyü’nde bu yıl 3.Kekik ve Gül Şenliği düzenlendi. KESMEDER tarafından organize edilen şenlikte çeşitli etkinlik ve konserler gerçekleştirilerek, yarışmalar yapıldı. Yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı şenlikte, ünlü Halk Ozanı Hilmi Şahballı, Türk Halk Müziği Sanatçıları Başkal Kasım Efe Kutlu sahne aldı.

        Etkinlikler kapsamında, katılımcılara yöresel yemek ikramında bulunulurken, daha sonra ödüllü yarışmalar gerçekleştirildi. Şenlikte, halk oyunları gösterileri ve sanatçıların konserleri beğeniyle izlendi.

        “Şenliği geleneksel olarak devam ettirmek istiyoruz”

        KESMEDER Başkanı ve merkez Zafer Mahallesi Muhtar Recep Gürdal, dernek olarak yaptıkları çalışmaları anlattı. Bir köy derneği olmalarına rağmen, ihtiyaç sahibi 11 öğrenciye burs imkanı sağladıklarını dile getiren KESMEDER Başkanı Recep Gürdal, derneğin ayrıca köydeki cami ve umumi yerlerin restore ve tadilat işlerini de üstlendiğini aktardı.

        Başkan Gürdal ayrıca, düzenlendikleri şenliğin artık geleneksel bir hale geldiğini, sonraki yıllarda da devam ettirmek istediklerini sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Isparta İlçeleri
        Tüm Isparta Haberleri
         Isparta

        Isparta

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa