Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Isparta mitinginin ardından 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in İslamköy'de bulunan anıt mezarını ziyaret etti.

        Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce seçim çalışmaları kapsamında Isparta'da miting düzenledi. Mitingin ardından İnce, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in Atabey ilçesine bağlı İslamköy’de bulunan anıt mezarına gitti. Kendini karşılayan vatandaşları selamlayan İnce, ardından Süleyman Demirel’in anıt inşaatının arasından mezara ulaşarak önce dua etti ardından çiçek bıraktı. Daha sonra projenin mimarlarından mezarın bitiriliş tarihiyle ilgili bilgi alan İnce, “Cumhurbaşkanı seçilmesi takdirde, inşallah mezarı açmak bana nasip olur” dedi.

        Mezar ziyaretinin ardından Süleyman Demirel Demokrasi Müzesi’ni ziyaret eden İnce, burada müzenin içinde bulunan Süleyman Demirel dönemine ait birçok fotoğraf ve eser hakkında bilgi aldı. Cumhurbaşkanı adayı İnce daha sonra Burdur’a hareket etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Isparta İlçeleri
        Tüm Isparta Haberleri
         Isparta

        Isparta

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa