Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Isparta mitinginde sahneye çıkararak yakından ilgilendiği ve "24 Haziran'a kadar çok çalışacak mısın?" dediği 4 yaşındaki İlayda Aasever, babasıyla birlikte bankaya giderek kumbarasındaki tüm parasını Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek için kullandı. Küçük İlayda, “Tayyip dedemi çok seviyorum, para gönderdim” dedi.

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Isparta mitinginde "24 Haziran'a kadar çok çalışacak mısın?" dediği 4 yaşındaki İlayda Atasever, dün babası Ömer Atasever ile birlikte Gelendost Ziraat Bankası’na giderek kumbarasını açtı. Yaklaşık 2 aydan bu yana kumbarasında 32 lira biriktiren küçük İlayda, o parayı 24 Haziran Seçimleri’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek için kullandı.

        “Tayyip dedemi çok seviyorum”

        Bankada babasıyla kumbarasını açtıktan sonra vezne görevlisine teslim eden İlayda, “Tayyip dedemi çok seviyorum, para gönderdim.”

        9 yaşındaki Hayrunnisa da Erdoğan’a destek için kumbarasını açtı

        Isparta’nın Gelendost ilçesinde İlayda’nın bankada olduğu dakikalarda, 9 yaşındaki Hayrunnisa Kıyak da babası Ahmet Kıyak ile Bankaya gelerek, biriktirdiği 38 lira tutarındaki parasını Erdoğan’a destek için yatırdı.

        9 yaşındaki Hayrunnisa, “Ben bu kumbaranın içinde kaç lira var bilmiyorum. Bu paraları Tayyip dedem için biriktirdim. Şimdi bunu buradaki abilere vereceğim. Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum, ona bağışta bulunacağım. Onu çok seviyoruz, ona canımız feda” dedi.

        Erdoğan, İlayda’yı çok sevmişti

        Cumhurbaşkanı Erdoğan, Isparta’da Başbakan Binali Yıldırım ile birlikte gerçekleştirdiği mitingde, babasıyla alana gelen çocuklardan İlayda Atasever’i sahneye çıkarmış, kendisine verdiği çiçeği kabul etmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, minik İlayda ile yakından ilgilenerek, onu öptükten sonra oyuncak bebek hediye ederek, "24 Haziran'a kadar çok çalışacak mısın?" şeklinde bir soru yöneltmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Isparta İlçeleri
        Tüm Isparta Haberleri
         Isparta

        Isparta

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa