Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Edebiyat İş Sanat'ın etkinlikleri ertelendi

        İş Sanat, 30 Nisan 2020'ye kadar gerçekleştirmeyi planladığı etkinliklerini ileri bir tarihe erteleme kararı aldı. Bu kapsamda;

        'Robot Pinokyo'

        'Parlayan Yıldızlar'

        'Sait Faik Hikâye Dinletisi'

        'Tiflis Senfoni Orkestrası'

        'Lahza & Kenan Doğulu'

        'Sabahattin Ali Hikâye Dinletisi'

        'Fırtına'

        Türkiye İş Bankası Müzesi ve İktisadi Bağımsızlık Müzesi'ndeki atölye çalışmaları ertelendi. İş Sanat'ın biletli etkinlikleri için iade işlemleri Biletix satış noktalarından yapılabiliyor.

        REKLAM

        ENKA SANAT, ZORLU VE SALON İKSV ETKİNLİKLERİ DE İPTAL EDİLDİ

        Uluslararası koronavirüs salgınına karşı Türkiye’de alınan önlemler dikkate alınarak, Salon İKSV’de 15 Nisan 2020 tarihine kadar gerçekleştirilmesi planlanan tüm etkinlikler, ileri bir tarihe ertelendi. Yapılan açıklamaya göre etkinliklerin gerçekleştirileceği yeni tarihler, önümüzdeki günlerde web sitesi ve sosyal medya hesaplarından duyurulacak.

        ENKA Sanat da nisan ayı sonuna kadar düzenlemeyi planladığı tüm etkinlikleri, koronavirüs salgınına yönelik önleyici tedbir amacıyla erteledi. Yeni etkinlik tarihleri en kısa sürede paylaşılacak.Biletlerini ENKA Vakfı’ndan alanlar 1 Nisan tarihinden itibaren iade işlemleri için kuruma başvurabilirler. Biletix üzerinden gerçekleştirilen alımlar için Biletix ile irtibata geçilebilir.

        Zorlu PSM de ayrıca 13 Mart 2020 itibarıyla programlarında yer alan tüm etkinlikleri, 6 Nisan 2020 tarihine kadar erteledi.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa