Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Instagram'dan bomba gibi özellikler! Instagram hikaye güncellendi

        Hayatın vazgeçilmezleri arasına yerleşen Instagram, yepyeni özelliklerle kullanıcı karşısına çıktı. Instagram Hikayeler özelliğine Hikaye Arşivi ve Hikayelerde Öne Çıkanlar adı verilen iki oldukça önemli yenilik getirildi.

        Instagram Hikaye Arşivi ve Hikayelerde Öne Çıkanlar özelliği kullanıma sunuldu!

        Instagram, bugün iki yeni özelliği kullanıma sunduğunu açıkladı. Hikaye Arşivi ve Hikayelerde Öne Çıkanlar özellikleri ile insanlar hikayelerinde paylaştıkları en sevdikleri anlarını kaydedebilecek ve profillerinde gösterebilecek. Bu özellikler 2013’ten bu yana Instagram profillerinde yapılan en büyük güncellemeler oldu.

        REKLAM

        Hikaye Arşivi özelliği sayesinde mevcut arşiv özelliğine hikayeler de kaydedilebilecek. Kaydedilen hikayeler daha sonra gönderi veya hikaye olarak ya da profilde Hikayelerde Öne Çıkanlar arasında paylaşılabilecek. Hikayelerde Öne Çıkanlar özelliği, profilde biyografinin altında yeni bir yerde yer alacak. İnsanlar, diledikleri sayıda öne çıkarmak istedikleri hikayeleri paylaşabilecek.

        Ayrıcaönümüzdeki günlerde Instagram’ın tıpkı Twitter’ın Retweet özelliği gibi Repost özelliğini kullanıma sunması bekleniyor.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa